Van den Dries naar Toulouse

Van den Dries naar Toulouse

Het stond woensdagavond op de website van Toulouse en het principieel akkoord werd door de betrokkene ook bevestigd: Bram Van den Dries speelt tot het einde van de Franse competitie opnieuw bij Toulouse.

Ondanks persoonlijke sterke cijfers in de matchstatistieken werd Bram enkele weken geleden ontslagen bij de Zuid-Koreaanse club OK Savings Bank Rush&Cash Ansan. Zoals verwacht mocht worden, lieten de aanbiedingen niet lang op zich wachten.

“Hoewel er meer lucratieve voorstellen kwamen, beslisten we toch om naar Toulouse terug te keren omdat we er de club, het bestuur, de taal, de supporters, de omgeving en de werking kennen bij de Franse club, die momenteel echter op de laatste plaats in het klassement staat. Uiteraard is het de doelstelling om het behoud te verzekeren, maar anderzijds kan ik opnieuw meedoen met de wedstrijden om de Champions League. Vorig seizoen kon ik er immers mijn steentje toe bijdragen dat Toulouse in deze Europese competitie meedraait. En ook gezien de familiale situatie – mijn echtgenote Marine Kraghmann is immers in verwachting – kunnen we daar in Toulouse in alle gemoedsrust toeleven naar de aangroei van onze familie. Vanaf Nieuwjaar speel ik dus opnieuw in de hoogste Franse competitie,” klinkt het bij een tevreden Bram Van den Dries.

This entry was posted in Blog, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
17.01.2018 Bijna stunt in Roeselare Detail
16.01.2018 François Lecat en Pieter Verhees op dreef in Italië Detail
13.01.2018 Op zucht van stunt tegen zilveren WK-medaille Detail
12.01.2018 Dankzij knappe prestatie naar top 8 Detail
12.01.2018 Koekelkoren/van Walle opent goed in Tsjechië Detail
12.01.2018 Leys terug naar België Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook