Gert vande Broek: “Dit was een overbodige match”

Reacties na Griekenland – België (Yellow Tigers)

Laura Heyrman: “Nog hard werken”

“Vandaag speelden we een goede wedstrijd,” vond Laura Heyrman. “We winnen erg vlot. Er zijn wel een paar zaken die we onder controle hadden, maar ook enkele dingen die we niet onder controle hadden. We moeten het positief inzien en we weten waaraan we verder moeten werken om het beter te doen op het EK. Ondanks de enorme teleurstelling, denk ik dat we nog heel hard moeten werken.”

 

Gert Vande Broek: “Overbodige wedstrijd”

Trainer Gert Vande Broek was duidelijk: “Dit was eigenlijk een overbodige wedstrijd die we opgenomen hebben als een eerste oefenwedstrijd voor het komende EK. Wat dat betreft kunnen we het positief evalueren. We hebben niet echt veel tegenstand gekend van de Grieken. We hebben goed gespeeld, vooral goed geserveerd en heel alert verdedigd. We moeten tevreden zijn met deze match, niet met het toernooi want we zijn nog altijd zeer ontgoocheld met de niet-kwalificatie.”

 

    

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
18.01.2018 Maaseik verliest van Sam Deroo Detail
17.01.2018 Bijna stunt in Roeselare Detail
16.01.2018 François Lecat en Pieter Verhees op dreef in Italië Detail
13.01.2018 Op zucht van stunt tegen zilveren WK-medaille Detail
12.01.2018 Dankzij knappe prestatie naar top 8 Detail
12.01.2018 Koekelkoren/van Walle opent goed in Tsjechië Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook