Gert vande Broek: “Dit was een overbodige match”

Reacties na Griekenland – België (Yellow Tigers)

Laura Heyrman: “Nog hard werken”

“Vandaag speelden we een goede wedstrijd,” vond Laura Heyrman. “We winnen erg vlot. Er zijn wel een paar zaken die we onder controle hadden, maar ook enkele dingen die we niet onder controle hadden. We moeten het positief inzien en we weten waaraan we verder moeten werken om het beter te doen op het EK. Ondanks de enorme teleurstelling, denk ik dat we nog heel hard moeten werken.”

 

Gert Vande Broek: “Overbodige wedstrijd”

Trainer Gert Vande Broek was duidelijk: “Dit was eigenlijk een overbodige wedstrijd die we opgenomen hebben als een eerste oefenwedstrijd voor het komende EK. Wat dat betreft kunnen we het positief evalueren. We hebben niet echt veel tegenstand gekend van de Grieken. We hebben goed gespeeld, vooral goed geserveerd en heel alert verdedigd. We moeten tevreden zijn met deze match, niet met het toernooi want we zijn nog altijd zeer ontgoocheld met de niet-kwalificatie.”

 

    

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail
12.11.2017 Noliko Maaseik opnieuw bij Europese top Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook