Van de Voorde: “Weer een nét-niet verhaal”

Simon Van de Voorde: “Weer een nét-niet verhaal”

 

Bij de Red Dragons was Simon Van de Voorde zeker één van de uitblinkers in de wedstrijd tegen Duitsland.

“Maar ik kan niet echt tevreden zijn, want we hebben verloren,” klonk het nuchter. “Ik begon inderdaad goed aan de wedstrijd. Ik had er echt zin in. Misschien dat de Duitsers ons ook onderschat hebben, zodat we hen een tijdje duchtig konden afblokken. Je kan dan tevreden zijn over een individuele prestatie, maar je wint of verliest als ploeg. En vandaag was het opnieuw dat ‘nét-niet’ verhaal. Op belangrijke momenten maken we té veel individuele foutjes, die iemand als een Grözer niet maakt. Dat is natuurlijk ook de verdienste van Duitsland.”

Waren jullie dan té onrustig op die cruciale momenten? “Ik weet het niet. We brachten nochtans goed volley. In de derde set kwamen we nog goed terug en hadden we opnieuw winstkansen. Dus mentaal zaten we niet aan de grond. Jammer, want dit Duitsland was vandaag te kloppen.”

Of de Red Dragons nog kwalificatiekansen hebben? “Tegen Polen (donderdag) en tegen Servië (vrijdag)? You never know. Wij hebben vandaag toch bewezen dat we ook tegen toplanden kunnen meedoen. Misschien is het wel goed dat er morgen een rustdag komt, zodat we alles opnieuw op een rijtje kunnen zetten.”

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
23.11.2017 Avoc Achel de onverwachte halve finalist Detail
22.11.2017 Knack Roeselare eerste halvefinalist Beker van België Detail
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook