Party… and girls

Party…

 

Zoals bij alle grote volleymanifestaties slaagt de Finse federatie erin om enkele vliegtuigen met Finse supporters te charteren naar dat evenement. Dat is deze week niet anders in Berlijn. Ook hier weer ruim 500 kleurrijk uitgedoste Finnen, die gisteren – weliswaar na de 3-1 nederlaag tegen Bulgarije – een feestje hielden in Hofbraü München. Een bekende Finse zanger bracht er enkele nummertjes en ook de Finse libero mocht op een ovatie rekenen nadat ook hij een gitaarnummer ten beste gegeven had.

De Finse ploeg bleef een uurtje om handtekeningen uit te delen en een babbeltje te slaan met de fans, die de avond voordien al zwaar gefeest hadden omdat op het WK juniores de Finnen wereldkampioen werden. Het ging hier dan wel om het populaire ijshockey. Er volgens onze Finse collega werd die match door meer dan een half miljoen Finnen op tv gevolgd!

 

…and girls

 

Over de haast onwaarschijnlijke 25-14, 25-10… nederlaag van de Turkse vrouwen tegen Nederland is het laatste woord wellicht nog niet gesproken. Zeker niet ten huize-Guidetti. De Nederlandse coach is immers getrouwd met middenspeelster Toksoy, tevens spelend voor de Turkse nationale ploeg. Guidetti was haar coach bij Vakifbank Istamboel toen het duo trouwde. Zou er een echtelijk gesprekje gevolgd zijn na de smadelijke nederlaag van de Turken?

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
22.11.2017 Knack Roeselare eerste halvefinalist Beker van België Detail
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook