Wees creatief en win prijzen van de Red Dragons

Wees creatief en win een handgetekend Red Dragons-shirt of een jaarabonnement voor 2015.

De Red Dragons roepen alle fans op om een eigen versie te maken van het promofilmpje ‘Volleyball Around the World’ voor het einde van het WK volleybal in Polen op 24 september in Polen. De makers van de beste, creatiefste, grappigste inzendingen worden beloond met gehandtekende shirts van de Red Dragons of zelfs met een jaarabonnement voor alle thuiswedstrijden in 2015.

 

Vorige week vrijdag, één week voor de start van het WK, lanceerden de Dragons een zelfgemaakt promofilmpje waarin ze de bal naar elkaar toespelen. ‘Playtime is over’. Dat is de niet mis te verstane boodschap van het filmpje. Het werd op enkele dagen tijd meer dan 20.000 keer bekeken.

De Red Dragons vragen nu hun fans – individuen, groepen en volleybalploegen – om zelf een ‘Volleyball Around the World’ filmpje te maken. We proberen er een zo lang mogelijke compilatie van zo veel mogelijk supporters te maken.

Hoe begin je er aan?

  • Gebruik je camera, smartphone of tablet.
  • Zorg er voor dat het beeld ruim genoeg is om de hele actie te filmen.
  • Zet je camera, smartphone, tabelet horizontaal.
  • Zet je camera, smartphone of tablet op een vaste positie. Met de hand vasthouden geeft lichte bewegingen en dat hebben we liever niet.
  • Er staat geen beperking op de lengte en het aantal locaties. Hoe meer, hoe liever.
  • Des te origineler, des te beter.
  • Belangrijk: de bal komt van rechts boven aan in beeld en moet links boven aan uit beeld gaan.

Cath Luyten, Marcel Vanthilt en Otto-Jan Ham geven hier het goeie voorbeeld.

Wat valt er te winnen?

De Red Dragons belonen de origineelste en grappigste inzendingen met enkele unieke prijzen. Er zijn drie gehandtekende spelersshirts te winnen en er worden 10 jaarabonnementen voor alle thuiswedstrijden in 2015 van de Red Dragons weggegeven.

Hoe doe je mee?

Stuur jullie origineel of grappig fragmentje door naar belgianreddragons@gmail.com voor de finale van het WK van de mannen. Dat wil zeggen dat je filmpje ten laatste op 23 september binnen moet zijn. Als het bestand te groot is via mail, gebruik je best wetransfer of een gelijkaardige toepassing.

This entry was posted in Blog, Heren, Nieuws, WK2014. Bookmark the permalink.
 archive
17.01.2018 Bijna stunt in Roeselare Detail
16.01.2018 François Lecat en Pieter Verhees op dreef in Italië Detail
13.01.2018 Op zucht van stunt tegen zilveren WK-medaille Detail
12.01.2018 Dankzij knappe prestatie naar top 8 Detail
12.01.2018 Koekelkoren/van Walle opent goed in Tsjechië Detail
12.01.2018 Leys terug naar België Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook