Reactie bondscoach Baeyens

Dominique Baeyens:

“Voor de match tegen Finland hadden wij het probleem dat wij niet wisten in welke opstelling zij zouden starten. Ik heb wat gegokt dat Esko zou beginnen op de spelverdeling, maar dat bleek niet zo. Het was voor ons dus wat aanpassen. Maar toch kenden wij een goede start. In de tweede set is Finland beter beginnen spelen en hebben wij op het laatste het geduld verloren in aanval. Een break na de tweede set zijn wij niet gewoon, maar deze was in ons voordeel. Wij konden even wat ontspannen en in de derde set keerde ons normaal spel terug.”

“Het was niet evident om hier onze eerste plaats veilig te stellen. Wij hebben al zware weken achter de rug, mede door de lange verplaatsingen naar Canada en Australië. Ondanks wij steeds geroteerd hebben, waren wij de meest regelmatige ploeg in onze poule. Canada bijvoorbeeld speelde bijna altijd met dezelfde groep. Op die regelmaat van mijn spelersgroep ben ik dan ook geweldig fier.”

This entry was posted in Heren, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
22.11.2017 Knack Roeselare eerste halvefinalist Beker van België Detail
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook