Ploeg Charlotte Leys verliest Poolse Supercup

Ploeg van Charlotte Leys verliest Poolse Supercup

Vandaag werd in Polen de Supercup gespeeld tussen kampioen Sopot en Dabrowa, de ploeg waar Frauke Dirickx en Charlotte Leys vorig seizoen speelden. Het was Dabrowa, dat als winnaar te voorschijn kwam met stevige 3-0 cijfers.
Sopot, de ploeg van coach Teun Buijs (ex-Maaseik), kon in de voorbereiding niet rekenen op Judith Pieterse en Charlotte Leys, die beiden met hun respectievelijke landenploegen op het EK speelden. De competitie begint komend weekeinde in Polen met Leys bij Sopot, de ploeg die in de Champions League tegen VDK Gent uitkomt, en Frauke Dirickx bij Wroclaw.

Nederlandse mannenploeg: 5 dagen op rij WK-kwalificatie

De Nederlandse mannenploeg (met Maan, Koelewijn, Jorna…) speelt van woensdag tot zondag vijf dagen op rij (!) in de tweede ronde van de WK-kwalificaties in Almere met Zweden, Roemenië, Oekraïne, Wit-Rusland en Israël als tegenstanders. De eerste drie doen begin januari 2014 mee aan de derde en beslissende WK-kwalificatieronde, waaraan ook België deelneemt.
Ook vanaf morgen spelen zes vrouwenploeg in Israël om dezelfde betrachting. Naast het organiserende Israël treden er Griekenland, Hongarije, Montenegro, Letland en Zwitserland (met coach Svetlana Ilic) aan.

This entry was posted in Dames, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail
12.11.2017 Noliko Maaseik opnieuw bij Europese top Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook