Ditlevsen: “Beste Deens volley sinds jaren”

Mads Ditlevsen: “Ons beste volley in jaren”

Wie Mads Ditlevsen kent van bij Precura Antwerpen, weet hoe zwaar hij soms de tegenstand kan teisteren. Dat was tegen de Belgische ploeg niet anders. Met 25 punten was hij de topscorer bij de thuisploeg.

“Het is een schande dat wij toch nog de vierde set verliezen, nadat we vijf setballen krijgen. Ik ben ook boos op mezelf, want ik was verantwoordelijk voor het missen van twee van die kansen. Misschien miste onze ploeg op de belangrijke momenten nog een tikkeltje ervaring, want op het einde van de vierde set waren we een beetje in paniek.
Ik zag nochtans ook een goede Belgische ploeg, maar ik denk dat wij vandaag het beste Deens volley sinds jaren speelden. Ik zit dus met gemengde gevoelens: jammer dat we die kansen lieten liggen, maar anderzijds toonden we de vooruitgang aan die we maakten met deze Deense ploeg. Sommige jongens torenden echt boven zichzelf uit. Ik hoop dat we na morgen geen spijt zullen hebben van hetgeen we hier presteerden. Deze prestatie moet ons ook motiveren om onze kansen te grijpen tegen Wit-Rusland.”

This entry was posted in EK 2013, Geen categorie, Heren, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
22.11.2017 Knack Roeselare eerste halvefinalist Beker van België Detail
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook