Blog Start Campagne 3, Zomer 2013

Beste tijgerfans,

Na een sterke 1ste campagne in mei (kwalificatie voor het volgende WK-kwalificatie tornooi), een top 2de campagne in juni-juli (allereerste deelname aan de European League waar we een ZILVEREN medaille behaalden) & een welverdiende vakantie, hervatten wij vorige week onze 3de campagne.

Dit deel staat helemaal in teken van het Europees Kampioenschap. Het EK start op 6 september en wordt georganiseerd door onze Duitse vrienden en Zwitserland. Wij zijn geloot in poule B in Zurich samen met top-volleyballand Italië, thuisland Zwitserland & EK-kwalificatiegenoot Frankrijk.  Benieuwd wat dat gaat geven!

Ondertussen hebben we al enkele trainingen achter de rug en de spirit is duidelijk niet verdwenen! Hélène #14 en Laura #5 zijn na een lange revalidatieperiode terug. Britt Ruysschaert en ook Belgisch Beachvolleybal kampioen Maud Catry debuteren in ons nationale seniors team.

Vrijdag, zaterdag & zondag spelen wij onze 1ste oefeninterlands in Sportoase Leuven tegen Belarus. Voor u de laatste keer om de Yellow Tigers live aan het werk te zien, tenzij … U ons natuurlijk vergezelt naar Zurich!?

Meer info op www.topvolley.dev

‘Cause the stripes on a tiger are hard to change!’

Jullie tijgers,
Nina, Frauke, Valérie, Laura, Charlotte, Angie, Freya, Lise, Els, Hélène, Jasmien, Ilka, Kaja, Maud, Britt & Lore

Jullie tijgerstaff,
Gert, Kris, Raf, Brecht, Styn & Bert

Freya Aelbrecht #9

zp8497586rq
This entry was posted in BlogDames. Bookmark the permalink.
 archive
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail
12.11.2017 Noliko Maaseik opnieuw bij Europese top Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook