Blog Start Campagne 3, Zomer 2013

Beste tijgerfans,

Na een sterke 1ste campagne in mei (kwalificatie voor het volgende WK-kwalificatie tornooi), een top 2de campagne in juni-juli (allereerste deelname aan de European League waar we een ZILVEREN medaille behaalden) & een welverdiende vakantie, hervatten wij vorige week onze 3de campagne.

Dit deel staat helemaal in teken van het Europees Kampioenschap. Het EK start op 6 september en wordt georganiseerd door onze Duitse vrienden en Zwitserland. Wij zijn geloot in poule B in Zurich samen met top-volleyballand Italië, thuisland Zwitserland & EK-kwalificatiegenoot Frankrijk.  Benieuwd wat dat gaat geven!

Ondertussen hebben we al enkele trainingen achter de rug en de spirit is duidelijk niet verdwenen! Hélène #14 en Laura #5 zijn na een lange revalidatieperiode terug. Britt Ruysschaert en ook Belgisch Beachvolleybal kampioen Maud Catry debuteren in ons nationale seniors team.

Vrijdag, zaterdag & zondag spelen wij onze 1ste oefeninterlands in Sportoase Leuven tegen Belarus. Voor u de laatste keer om de Yellow Tigers live aan het werk te zien, tenzij … U ons natuurlijk vergezelt naar Zurich!?

Meer info op www.topvolley.dev

‘Cause the stripes on a tiger are hard to change!’

Jullie tijgers,
Nina, Frauke, Valérie, Laura, Charlotte, Angie, Freya, Lise, Els, Hélène, Jasmien, Ilka, Kaja, Maud, Britt & Lore

Jullie tijgerstaff,
Gert, Kris, Raf, Brecht, Styn & Bert

Freya Aelbrecht #9

zp8497586rq
This entry was posted in BlogDames. Bookmark the permalink.
 archive
18.01.2018 Maaseik verliest van Sam Deroo Detail
17.01.2018 Bijna stunt in Roeselare Detail
16.01.2018 François Lecat en Pieter Verhees op dreef in Italië Detail
13.01.2018 Op zucht van stunt tegen zilveren WK-medaille Detail
12.01.2018 Dankzij knappe prestatie naar top 8 Detail
12.01.2018 Koekelkoren/van Walle opent goed in Tsjechië Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook