Belgische bekerfinales in uitverkochte Lotto Arena

Komende zondag 17 februari gaat het Volleybal evenement van het jaar door in de Antwerpse Lotto Arena met de “Scooore Cup Finals”.

In een uitverkochte Lotto Arena zullen meer dan 5500 fans de dames en heren naar de Belgische beker stuwen, indien U geen ticket heeft kunnen bemachtigen kan U de bekerfinales vanaf 15u15 op Sporza live volgen. 

Bij de dames staat regerend landskampioen Asterix Kieldrecht tegenover de revelatie van deze bekercompetitie VC Oudegem die de bekerwinnaars van afgelopen seizoen, Charleroi uitschakelden in de halve finales.  In de onderlinge confrontaties dit seizoen staat het 1-1 tussen beide teams, ze wonnen allebei hun thuiswedstrijd met 3-1 cijfers.  Ook in de rangschikking van de competities is er maar één puntje verschil tussen de 2e Oudegem en de 3e Kieldrecht in de stand.  Het wordt dus een wedstrijd waarin alles mogelijk is!  De supporters van Asterix Kieldrecht trekken voor de 16e keer (de 13e finale op rij) naar de bekerfinales en hopen hun 11e beker te kunnen toevoegen aan het reeds rijk gevuld palmares.  Voor VC Oudegem is het een eerste verschijning in deze bekerfinales en ook hun supporters komen in grote getalen naar de Lotto Arena en hopen uiteraard eveneens de beker mee naar Oudegem te nemen!

De damesfinale gaat van start om 13u00 en wordt in uitgesteld relais samengevat op Sporza vanaf 15u15.

Bij de heren staat de classico op het programma met regerend landskampioen Noliko Maaseik tegenover Knack Roeselare.  Beide teams ontmoetten elkaar twee weken terug in de competitie waar een thriller besliste over de 3-1 winst in Roeselare.  Zodoende staat de onderlinge confrontatie op 2-0 in het voordeel van de West-Vlamingen die tevens de reguliere competitie als eerste hebben afgesloten.  De Roeselare supporters komen met maar liefst 10 bussen richting Antwerpen om te proberen hun 8e Beker van België richting Roeselare mee te nemen.   Maaseik trok deze week naar de Duitse competitieleider Berlijn om deze finales voor te bereiden.  De Limburgers spelen hun 8e finale op rij, hun 23e in totaal en hopen zondag hun 15e beker mee naar huis te nemen.


This entry was posted in Beker van België 2013, Evenementen, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail
12.11.2017 Noliko Maaseik opnieuw bij Europese top Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook