Frank Depestele naar Fenerbahce

Frank Depestele naar Fenerbahce

Nadat hij met Lokomotiv Kharkov nog met 3-0 won van het Griekse Vrahiti en daarmee met zijn Oekraïense ploeg de kwartfinales haalde van de CEV Cup, kondigde Frank Depestele aan dat hij weg gaat bij zijn Oekraïense club en voortaan de kleuren zal verdedigen van Fenerbahce, de club uit Istamboel die de laatste twee jaar Turks kampioen werd. Ze werd echter de laatste maanden door blessures geteisterd en dus zocht en vond ze versterking bij Frank Depestele, die overigens financiële problemen ervoer bij zijn vroegere club.

Fenerbahce staat momenteel zesde in Turkije en wil uiteraard hoger eindigen. Probleem voor Frank kan nog zijn dat er slechts twee buitenlanders in de ploeg mogen staan tijdens de Turkse competitie.

Andere deelnemers aan de kwartfinales van de CEV Cup zijn Knack Roeselare (als minst goede tweede gerangschikt in de Champions League na de 0-3 nederlaag tegen Kazan), Tours, Unterhachung (met Matias Raymaekers), Budejovice uit de Champions League en uit de CEV Cup komen naast Kharkiv ook nog MM Ankara (dat Antwerpen versloeg in de golden set met 14-16), Latina (met Verhees) en Halkbank Ankara.

This entry was posted in Geen categorie, Heren, Nieuws. Bookmark the permalink.
 archive
17.11.2017 Zware lottrekking voor Belgische teams in Champions League Detail
16.11.2017 Euromillions Cup Finals op 18 februari Detail
16.11.2017 Amigos Zoersel de onverwachte halve finalist? Detail
13.11.2017 Kevin Klinkenberg klopt Lecat en Valkiers Detail
12.11.2017 Red Dragons kennen alle mogelijke WK-tegenstanders Detail
12.11.2017 Noliko Maaseik opnieuw bij Europese top Detail

 archive
08.01.2017 Latvia – Belgium: 0-3 Detail
07.01.2017 Belgium – Turkey: 3-0 Detail
07.01.2017 Poland – Belgium: 1-3 Detail

join us on facebook